top of page

Naturisme

 

Omdat we iedereen willen de mogelijkheid geven te kunnen genieten van "Le Jardin Des Hirondelles" hebben we ervoor gekozen om in het begin en het einde van het seizoen onze Chambres D'Hôtes gewoon open te doen voor gasten met kledij en van 15 mei tot en met 15 oktober uitsluitend voor naturisten. Indien u in deze periode alle kamers boekt kan het natuurlijk ook niet naturistisch.

Naturisme is volgens de Internationale Naturistenfederatie "een manier om in harmonie met de natuur te leven, door samen naakt te zijn, gekenmerkt door zelfrespect, respect voor anderen en hun opvattingen en respect voor het milieu" 

Voor de eerste keer Naturisme !?

Omdat we een familiale sfeer nastreven, is onze B&B ideaal voor gasten die een eerste ervaring willen opdoen met naturisme.

Heeft u vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Wij zijn een Prettig Bloot-locatie!

Bij Le Jardin Des Hirondelles prijkt het Prettig Bloot-label aan de muur. Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

In de Prettig Bloot-brochure lees je wat je als gast op onze locatie mag verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan de prettige sfeer.

Digitaal PB label 2024.jpg
bottom of page